Opis | cikla, ocat | paprika, kupus, ocat, začini | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | paprika, rajčica, češnjak, peršin, suncokretovo ulje, sol, šečer | kozji sir, maslinovo ulje, začini | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini |
Sadržaj | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Iz raznolikosti ljetnih plodova vrlo se lako mogu pripremiti vrlo ukusni prpravci. Upravo kupusom punjene paprike babure to i dokazuju. Pripremljeno upravo kako su to radile naše bake bez ikakvih dodataka i konzervansa. | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Ovaj svakim danom sve popularniji namaz je sličan klasičnom ajvaru no za razliku od ajvara koji je kremast u pinđuru morate zagristi komadiće pečene paprike I to sve u umaku od peršina, češnjaka i domaće rajčice. Preporuka uz bilo koji mesni obrok, ali i dodatak ukusnom sendviču. | Naše proizvode volimo sljubiti i oplemeniti ih prirodnim začinima. Pa vam tako možemo ponuditi staklenke kozjeg sira u maslinovom ulju s dodatkom kadulje, komorača i majčine dušice. A tu je i kombinacija s bosiljkom i finim češnjakom... | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. |
Recenzije
Još nema recenzija.