Opis | cikla, ocat | slatki feferoni, ocat, začini | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini | paprika, patliđan,ljuta paprika, ulje, sol | krastavci, ocat, sol, začini |
Sadržaj | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Izvrstan dodatak zimskim salatama koji plijeni pažnju svojim šarenilom boja, a okusne pupoljke jedinstveno aromom. | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. | Vruć, začinjen, ali suptilno aromatiziran ajvar za ljubitelje blago ljutog okusa hrane. | Hrskavi, neodoljivog okusa idealni za pripremu sendviča, ali i raznih salata i hladnih predjela. |
Recenzije
Još nema recenzija.