Opis | krastavci, ocat, sol, začini | paprika, rajčica, češnjak, peršin, suncokretovo ulje, sol, šečer | cikla, ocat | povrće, ocat, sol | cvjetača, luk, krastavac, mahune, mrkva, jabučni ocat, šećer, kurkuma, gorušica, đumbir,, muškatni oraščić, kukuruzno brašno | patliđan, sušena rajčica kapari, maslinovo ulje |
Sadržaj | Hrskavi, neodoljivog okusa idealni za pripremu sendviča, ali i raznih salata i hladnih predjela. | Ovaj svakim danom sve popularniji namaz je sličan klasičnom ajvaru no za razliku od ajvara koji je kremast u pinđuru morate zagristi komadiće pečene paprike I to sve u umaku od peršina, češnjaka i domaće rajčice. Preporuka uz bilo koji mesni obrok, ali i dodatak ukusnom sendviču. | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Tradicionalna talijanska receptura pripreme 10 tak vrsta povrća u blago kiselom umaku. Šareno, ukusno, zdravo. | Evo kako englezi interpretiraju indijske kombinacije povrća i to rade odlično. Slatkasto i blago ljuti okus umaka u kojem su sitni komadići hrskavog povrća, izvrsna kombinacija uz platu sireva, ali I dodatak sendviču s šunkom. | Mediteranski doživljaj za originalno predjelo. Izvrsno sljubljeni okusi grilanih patliđana, sušene rajčice i kapara. |
Recenzije
Još nema recenzija.