Opis | krastavci, ocat, sol, začini | cikla, ocat | grah, paprika, rajčica, češnjak, luk, sol, ulje | paprika, patliđan , ulje, sol | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini | patliđan, sušena rajčica kapari, maslinovo ulje |
Sadržaj | Hrskavi, neodoljivog okusa idealni za pripremu sendviča, ali i raznih salata i hladnih predjela. | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Ukusan prilog za sva mesna jela. | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. | Mediteranski doživljaj za originalno predjelo. Izvrsno sljubljeni okusi grilanih patliđana, sušene rajčice i kapara. |
Recenzije
Još nema recenzija.