Opis | patliđan, sušena rajčica kapari, maslinovo ulje | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | čičoka, ocat, sol, začini | cikla, ocat | cvjetača, luk, krastavac, mahune, mrkva, jabučni ocat, šećer, kurkuma, gorušica, đumbir,, muškatni oraščić, kukuruzno brašno | paprika, kupus, ocat, začini |
Sadržaj | Mediteranski doživljaj za originalno predjelo. Izvrsno sljubljeni okusi grilanih patliđana, sušene rajčice i kapara. | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Blago kisela super hrana osobito namijenjena dijabetičarima zbog visokog sadržaja inulina. | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Evo kako englezi interpretiraju indijske kombinacije povrća i to rade odlično. Slatkasto i blago ljuti okus umaka u kojem su sitni komadići hrskavog povrća, izvrsna kombinacija uz platu sireva, ali I dodatak sendviču s šunkom. | Iz raznolikosti ljetnih plodova vrlo se lako mogu pripremiti vrlo ukusni prpravci. Upravo kupusom punjene paprike babure to i dokazuju. Pripremljeno upravo kako su to radile naše bake bez ikakvih dodataka i konzervansa. |
Recenzije
Još nema recenzija.