Opis | paprika, rajčica, češnjak, peršin, suncokretovo ulje, sol, šečer | patliđan, sušena rajčica kapari, maslinovo ulje | čičoka, ocat, sol, začini | paprika, patliđan , ulje, sol | grah, paprika, rajčica, češnjak, luk, sol, ulje | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini |
Sadržaj | Ovaj svakim danom sve popularniji namaz je sličan klasičnom ajvaru no za razliku od ajvara koji je kremast u pinđuru morate zagristi komadiće pečene paprike I to sve u umaku od peršina, češnjaka i domaće rajčice. Preporuka uz bilo koji mesni obrok, ali i dodatak ukusnom sendviču. | Mediteranski doživljaj za originalno predjelo. Izvrsno sljubljeni okusi grilanih patliđana, sušene rajčice i kapara. | Blago kisela super hrana osobito namijenjena dijabetičarima zbog visokog sadržaja inulina. | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. | Ukusan prilog za sva mesna jela. | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. |
Recenzije
Još nema recenzija.