Opis | grah, paprika, rajčica, češnjak, luk, sol, ulje | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini | krastavci, ocat, sol, začini | paprika, rajčica, češnjak, peršin, suncokretovo ulje, sol, šečer | cvjetača, luk, krastavac, mahune, mrkva, jabučni ocat, šećer, kurkuma, gorušica, đumbir,, muškatni oraščić, kukuruzno brašno | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje |
Sadržaj | Ukusan prilog za sva mesna jela. | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. | Hrskavi, neodoljivog okusa idealni za pripremu sendviča, ali i raznih salata i hladnih predjela. | Ovaj svakim danom sve popularniji namaz je sličan klasičnom ajvaru no za razliku od ajvara koji je kremast u pinđuru morate zagristi komadiće pečene paprike I to sve u umaku od peršina, češnjaka i domaće rajčice. Preporuka uz bilo koji mesni obrok, ali i dodatak ukusnom sendviču. | Evo kako englezi interpretiraju indijske kombinacije povrća i to rade odlično. Slatkasto i blago ljuti okus umaka u kojem su sitni komadići hrskavog povrća, izvrsna kombinacija uz platu sireva, ali I dodatak sendviču s šunkom. | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. |
Recenzije
Još nema recenzija.