Opis | povrće, ocat, sol | paprika, patliđan , ulje, sol | slatki feferoni, ocat, začini | cikla, ocat | grah, paprika, rajčica, češnjak, luk, sol, ulje | kozji sir, maslinovo ulje, začini |
Sadržaj | Tradicionalna talijanska receptura pripreme 10 tak vrsta povrća u blago kiselom umaku. Šareno, ukusno, zdravo. | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. | Izvrstan dodatak zimskim salatama koji plijeni pažnju svojim šarenilom boja, a okusne pupoljke jedinstveno aromom. | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Ukusan prilog za sva mesna jela. | Naše proizvode volimo sljubiti i oplemeniti ih prirodnim začinima. Pa vam tako možemo ponuditi staklenke kozjeg sira u maslinovom ulju s dodatkom kadulje, komorača i majčine dušice. A tu je i kombinacija s bosiljkom i finim češnjakom... |
Recenzije
Još nema recenzija.