Opis | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | povrće, ocat, sol | paprika, patliđan,ljuta paprika, ulje, sol | krastavci, ocat, sol, začini | cikla, ocat | paprika, rajčica, češnjak, peršin, suncokretovo ulje, sol, šečer |
Sadržaj | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Tradicionalna talijanska receptura pripreme 10 tak vrsta povrća u blago kiselom umaku. Šareno, ukusno, zdravo. | Vruć, začinjen, ali suptilno aromatiziran ajvar za ljubitelje blago ljutog okusa hrane. | Hrskavi, neodoljivog okusa idealni za pripremu sendviča, ali i raznih salata i hladnih predjela. | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Ovaj svakim danom sve popularniji namaz je sličan klasičnom ajvaru no za razliku od ajvara koji je kremast u pinđuru morate zagristi komadiće pečene paprike I to sve u umaku od peršina, češnjaka i domaće rajčice. Preporuka uz bilo koji mesni obrok, ali i dodatak ukusnom sendviču. |
Recenzije
Još nema recenzija.