Opis | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | paprika, patliđan , ulje, sol | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini | patliđan, sušena rajčica kapari, maslinovo ulje | povrće, ocat, sol | paprika, kupus, ocat, začini |
Sadržaj | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. | Mediteranski doživljaj za originalno predjelo. Izvrsno sljubljeni okusi grilanih patliđana, sušene rajčice i kapara. | Tradicionalna talijanska receptura pripreme 10 tak vrsta povrća u blago kiselom umaku. Šareno, ukusno, zdravo. | Iz raznolikosti ljetnih plodova vrlo se lako mogu pripremiti vrlo ukusni prpravci. Upravo kupusom punjene paprike babure to i dokazuju. Pripremljeno upravo kako su to radile naše bake bez ikakvih dodataka i konzervansa. |
Recenzije
Još nema recenzija.