Opis | paprika, patliđan , ulje, sol | slatki feferoni, ocat, začini | čičoka, ocat, sol, začini | kozji sir, maslinovo ulje, začini | cikla, ocat | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje |
Sadržaj | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. | Izvrstan dodatak zimskim salatama koji plijeni pažnju svojim šarenilom boja, a okusne pupoljke jedinstveno aromom. | Blago kisela super hrana osobito namijenjena dijabetičarima zbog visokog sadržaja inulina. | Naše proizvode volimo sljubiti i oplemeniti ih prirodnim začinima. Pa vam tako možemo ponuditi staklenke kozjeg sira u maslinovom ulju s dodatkom kadulje, komorača i majčine dušice. A tu je i kombinacija s bosiljkom i finim češnjakom... | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. |
Recenzije
Još nema recenzija.