Opis | povrće, ocat, sol | paprika, kupus, ocat, začini | kozji sir, maslinovo ulje, začini | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | patliđan, sušena rajčica kapari, maslinovo ulje | paprika, patliđan,ljuta paprika, ulje, sol |
Sadržaj | Tradicionalna talijanska receptura pripreme 10 tak vrsta povrća u blago kiselom umaku. Šareno, ukusno, zdravo. | Iz raznolikosti ljetnih plodova vrlo se lako mogu pripremiti vrlo ukusni prpravci. Upravo kupusom punjene paprike babure to i dokazuju. Pripremljeno upravo kako su to radile naše bake bez ikakvih dodataka i konzervansa. | Naše proizvode volimo sljubiti i oplemeniti ih prirodnim začinima. Pa vam tako možemo ponuditi staklenke kozjeg sira u maslinovom ulju s dodatkom kadulje, komorača i majčine dušice. A tu je i kombinacija s bosiljkom i finim češnjakom... | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Mediteranski doživljaj za originalno predjelo. Izvrsno sljubljeni okusi grilanih patliđana, sušene rajčice i kapara. | Vruć, začinjen, ali suptilno aromatiziran ajvar za ljubitelje blago ljutog okusa hrane. |
Recenzije
Još nema recenzija.