Opis | paprika, kupus, ocat, začini | čičoka, ocat, sol, začini | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | paprika, patliđan , ulje, sol | kozji sir, maslinovo ulje, začini | slatki feferoni, ocat, začini |
Sadržaj | Iz raznolikosti ljetnih plodova vrlo se lako mogu pripremiti vrlo ukusni prpravci. Upravo kupusom punjene paprike babure to i dokazuju. Pripremljeno upravo kako su to radile naše bake bez ikakvih dodataka i konzervansa. | Blago kisela super hrana osobito namijenjena dijabetičarima zbog visokog sadržaja inulina. | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. | Naše proizvode volimo sljubiti i oplemeniti ih prirodnim začinima. Pa vam tako možemo ponuditi staklenke kozjeg sira u maslinovom ulju s dodatkom kadulje, komorača i majčine dušice. A tu je i kombinacija s bosiljkom i finim češnjakom... | Izvrstan dodatak zimskim salatama koji plijeni pažnju svojim šarenilom boja, a okusne pupoljke jedinstveno aromom. |
Recenzije
Još nema recenzija.