Opis | povrće, ocat, sol | paprika, patliđan,ljuta paprika, ulje, sol | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini | cikla, ocat | slatki feferoni, ocat, začini | paprika, patliđan , ulje, sol |
Sadržaj | Tradicionalna talijanska receptura pripreme 10 tak vrsta povrća u blago kiselom umaku. Šareno, ukusno, zdravo. | Vruć, začinjen, ali suptilno aromatiziran ajvar za ljubitelje blago ljutog okusa hrane. | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. | Baš onako kako su to pripremale naše bake bez ikakvih konzervansa. | Izvrstan dodatak zimskim salatama koji plijeni pažnju svojim šarenilom boja, a okusne pupoljke jedinstveno aromom. | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. |
Recenzije
Još nema recenzija.