Opis | grah, paprika, rajčica, češnjak, luk, sol, ulje | slatki feferoni, ocat, začini | povrće, ocat, sol | ljute papričice, tuna, slani inćuni, kapari, maslinovo ulje | krastavac, kupus, mrkva, paprika, zelena rajčica, ocat, začini | paprika, patliđan , ulje, sol |
Sadržaj | Ukusan prilog za sva mesna jela. | Izvrstan dodatak zimskim salatama koji plijeni pažnju svojim šarenilom boja, a okusne pupoljke jedinstveno aromom. | Tradicionalna talijanska receptura pripreme 10 tak vrsta povrća u blago kiselom umaku. Šareno, ukusno, zdravo. | Ljute papričice punjene tunom i inćunima su biser kalabrijske tradicionalne kuhinje i mogu poslužiti kao prilog ili predjelo. Idealne su uz mekane sireve nježnog okusa, ali I uz meso s roštilja. | Biser tradicionalne mađarske škole pripremanja zimnice kojeg možete uskladiti sa svakodnevnim obrokom i to bez prevelikog truda. U tome smo se potrudili mi pomnim odabirom i pripremom plodova iz našeg vrta i to krastavca, zelene rajčice, paprika, mrkve i kupusa. | Ajvar popularno nazivan i balkanskim kavijarom je dobio vjerojatno ime prema turskoj inačici “hayvar” koja u prijevodu znači baš to, zalogaj prepun okusa. Autentičan okus mu daje upravo tradicionalna receptura s pečenom paprikom i pečenim patliđanom. |
Recenzije
Još nema recenzija.